- تلاش بیوقفه ما، غول کنکور را شکست داد!/ دانشآموزان مناطق محروم از امکانات کلانشهرها نترسند
کد خبر: ۶۲۶۲۳۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۶
رتبههای برتر کنکوری شهرستان قروه عنوان کردند:
رتبه های برتر شهرستان قروه استان کردستان در کنکور سراسری امسال، تلاش مستمر و بیوقفه را عامل موفقیت خود عنوان کردند.
کنکور همچنان پر تب و تابترین رقابت علمی ایران است که هر سال چند هزار نفر را درگیر موج خود میکند. با اعلام نفرات برتر کنکور امسال مشخص که سهم شهرستان قروه استان کردستان از این ماراتن علمی چشم گیر و انکار ناشدنی است.قروه یکی از شهرستانهای استان کردستان است که ساکنان آن به زبان ترکی آذری و کردی تکلم میکنند و دارای آمیختگی فرهنگی آذری و کردی هستند. شغل اغلب مردم آن کشاورزی و دامداری است. همچنین این شهر بسیار زیبا دارای معادن زیادی، چون سنگهای تزئینی و طلا است.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محسن کاشفی کیا، حامد معظمی، سینا اوسطی، علیرضا حاجیان و رومینا فرهنگیان نفرات برگزیده منطقه ۳ و شهرستان قروه از استان کردستان در رشتههای ریاضی و تجربی در کنکور سراسری هستند که نگاه به شیوه درس خواندن و آماده شدن آنها برای آزمون کنکور جالب به نظر میرسد.کنکور یک آزمون عادلانه نیست/معنویت نقش پراهمیتی در موفقیتم داشت
سینا اوسطی دانش آموز رشته تجربی که رتبه ۷۸ گروه تجربی منطقه ۳ از شهرستان قروه در کنکور سراسری را کسب کرده، در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مورد کسب رتبه برتر در کنکور سراسری گفت: نتیجه دو سال زحمتم را امروز دریافت کردم. پارسال رتبه کنکورم ۱۷۰۰ شد که بعد از آن تصمیم گرفتم یک سال دیگر برای رسیدن به هدف مطلوب تلاش کنم. در هیچ کلاس تقویتی شرکت نکردم، ولی در آزمونهای آزمایشی به صورت دو هفته یک بار شرکت داشتم.اوسطی در انتقاد به نظام گزینش و کنکور گفت: شاید ادعا شود که کنکور یک آزمون رایگان است که فرصتی را به صورت یکسان برای همه ایجاد میکند، اما هم اکنون شاهدیم که بسیاری از دانش آموزان به علت برخورداری مالی موفق به شرکت در کلاسهای کنکور و یا خرید کتابها و دیگر وسایل کمک آموزشی با هزینههای هنگفت میشوند. در این میان دانش آموزانی که این برخورداری مالی را ندارند از این امکانات هم بی نصیب هستند لذا ثروتمندان ثروتمندی شان با کسب رتبههای برتر دانشگاهی و رشتههای کاربردیتر ادامه پیدا میکند، ولی افراد محروم مجبور به تحصیل در رشتهها با کیفیت پایینتر میشوند که ممکن است آینده شغلی آنها را به خطر بیندازد.
این جوان قروه ای در مورد نقش مسائل معنوی در موفقیتش گفت: ارتباط قوی با حافظ دارم و حافظ برایم به عنوان نماد معنویت است. یک شب مانده به اعلام نتایج هم بسیار به اشعار حافظ مراجعه میکردم تا بتوانم خود را آرام کنم، که البته جواب خود را هم گرفتم.از رشته برق دانشگاه تهران انصراف دادم/ دانش آموزان منطقه ۳ از امکانات دانش آموزان کلان شهرها نترسند
علیرضا حاجیان، رتبه ۹۲ گروه تجربی منطقه ۳ از شهرستان قروه در کنکور سراسری به خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: سال اولی نبود که در کنکور شرکت میکردم. در کنکور سراسری دو سال گذشته موفق به کسب رتبه ۷۶ منطق ۳ و در رشته مهندسی برق دانشگاه تهران مشغول به تحصیل شدم. دو ترم درس خواندن در رشته مهندسی برق متوجه شدم که به کار فنی علاقهای ندارم لذا پس از اتمام دو ترم از رشته ام انصراف دادم و از مهر ماه پارسال خود را برای شرکت در کنکور تجربی آماده کردم هم اکنون هم در نظر دارم پزشکی یکی از دانشگاههای تهران و یا اصفهان تحصیل کنم.حاجیان در مورن نحوه مطالعه گفت: از مهر ماه پارسال روزی ۸ ساعت مطالعه داشتم و در نهایت به روزی ۱۰ ساعت رسیدم البته خواندن دروس جدید مثل زیست شناسی کمی سخت بود، اما با گذاشتن وقت بیشتر بر آنها مسلط شدم.
این جوان اهل کردستان گفت: دانش آموزان منطقه سه تصور میکنند، چون امکانات کمتری نسبت به دانش آموزان کلان شهرها دارند ضعیفتر هستند و توانایی پایین تری هم برای شرکت در کنکور دارند، اما با ورودم به دانشگاه فهمیدم که این تصور غلطی است و تنها لازم است که دانش آموزان منطقه سه اعتماد به نفس خود را حفظ کنند و تمام تلاش خود را برای شرکت در کنکور انجام دهند.در هیچ کلاس تقویتی شرکت نکردم/ جمعهها با دوستانم کوه میرفتم
محسن کاشفی کیا، رتبه ۱۸ گروه ریاضی منطقه ۳ از شهرستان قروه و دانش آموز دبیرستان تیزهوشان شهید احمدی روشن در کنکور سراسری به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: آزمون کنکور آزمون خوبی بود، اما با تمام آزمون هایی که تا الان در آن شرکت کرده بودم متفاوت بود. در جلسه استرس باعث شد که چند سوال از ریاضی و فیزیک را وارد دفترچه نکنم وگرنه میتوانستم رتبه بهتری کسب کنم.کاشفی کیا برخی درسها همچون عربی، ریاضی و شیمی را بلافاصله پس از خواندن بسیار تست کار میکردم و برخی از درسها همچون ادبیات را بیشتر به مطالعه خود دروس میپرداختم. در تابستان روزی هشت مطالعه داشتم، اما با شروع مدرسه این ساعات به شش ساعت در روز کاهش پیدا کرد. در هیچ کلاس تقویتی شرکت نکردم، اما آزمونهای آزمایشی را به صورت دو هفته یکبار شرکت داشتم.
این جوان قروهای در مورد نحوه مطالعه و تفریح گفت: به مطالعه در کتابخانه عادت داشتم چرا که ساعات مفید مطالعه ام نسبت به خانه بیشتر میشد همچنین جمعهها به تفریح و ورزش و کوهنوردی میپرداختم. اغلب شبی یک ساعت هم تلویزیون تماشا میکردم.برای موفقیت در کنکور تلاش مستمر نیاز است/ تلاش فاکتور کلیدی موفقیت در کنکور است
حامد معظمی، رتبه ۴۸ گروه تجربی منطقه ۳ از شهرستان قروه در کنکور سراسری به خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مورد آزمون کنکور گفت: آزمون کنکور بسیار سادهتر از آنی بود که تصور میکردم و یک جلسه بسیار و راحت را پشت سر گذاشتم.معظمی در مورد نحوه درس خواندن گفت: با چند ماه درس خواندن صرف نمیشود نتیجه مورد نظر را کسب کرد بلکه باید به صورت تدریجی و در طول سالهای تحصیلی بر مطالب مسلط شد من درس خواندن برای کنکور را از سال دوم دبیرستان شروع کردم. البته خوب درس خواندن را از همان سال اول ابتدایی داشتم.
رتبه 48 تجربی منطقه 3 گفت: در تمام طول تحصیلم بسیار به خدا توکل داشتم به صورتی که نتیجه کارم برایم مهم نبود و معتقد بودم خدا هر آنچه بهتر است را برای انسان رقم میزند. مهمترین چیز برای فرد تلاش است و هر چقدر که تلاش بیشتری داشته باشد میتواند منتظر نتیجه بهتری هم باشد.